De beste apps top 10 overzichten

Je bent hier:
Beste bruiloft apps

Beste bruiloft apps voor de mooiste dag van je leven


Wat zijn de beste bruiloft apps? Ga je trouwen? Je bruiloft hoort een van de mooiste dagen – misschien wel de allermooiste – van je leven te zijn. Daarom wil je je daar goed op voorbereiden. Welke jurk ga je dragen, hoe wil je je je haar en make-up hebben? Of ga je voor een stijlvol pak? Als je deze dag tot in de puntjes goed wilt regelen, is het handig om daar wat hulp bij te krijgen. Er zijn verschillende apps die je een handje helpen om je voor te bereiden op deze spannende, maar leuke dag. Wil je weten wat de beste trouwen en bruiloft apps zijn? We gaan het je vertellen.

Wat zijn de beste bruiloft apps?

  • Wedding Countdown
  • Mijn Trouwplanning
  • Zankyou Gif List
  • Wedding Happy
  • My Wedding Songs

Wedding Countdown – een van de beste bruiloft apps om het overzicht te houden

(Gratis, Android & iOS)

Kan je niet wachten tot de grote dag? In plaats van steeds zelf uit te rekenen hoeveel dagen je nog moet wachten, kun je daar ook de Wedding Countdown app voor downloaden. Deze vertelt je in jaren, maanden, weken, dagen, uren, minuten en zelfs seconden nauwkeurig hoe lang het nog duurt tot je in het huwelijksbootje stapt. Voeg foto’s van jou en je geliefde toe terwijl je aftelt en personaliseer de app met je favoriete liefdeslied.

Bepaal zelf het lettertype, de kleur van de letters en de achtergrondkleur en maak het uiterlijk van de app helemaal eigen. Laat je vrienden via social media of e-mail ook weten hoe lang het nog duurt tot de grote dag en tel samen af.

Beste trouwen apps Wedding Countdown

Ons oordeel over de Wedding Countdown app

Leuke app met veel mogelijkheden
Ook handig om to do lijsten bij te houden
Gemakkelijk in te stellen
Verslavend om het aantal dagen te zien dalen

De Wedding Countdown app is gratis verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Mijn Trouwplanning

(Gratis, Android & iOS)

Wat een heerlijk vooruitzicht dat je gaat trouwen! Nu staat je alleen wel nog een hoop geregel te wachten. Wat dacht je namelijk van een budgetplanning, een gastenlijst of tafelindeling? Welke leveranciers ga je inhuren om de catering te verzorgen? Al met al een heel geregel. Daarom is de Mijn Trouwplanning app er.

Hierin vind je een compleet overzicht van leveranciers in de buurt die jou helpen om je grote dag te verzorgen. Log samen met je partner in op een account en wees allebei continu op de hoogte van de planning en voortgang. Kortom, vermijd miscommunicatie en onnodige discussies en geniet samen zo goed mogelijk van de voorbereidingen.

bruiloft planning app mijn trouwplanning

Ons oordeel over Mijn Trouwplanning

Handig bij organiseren van een trouwfeest
Zelfs gastenlijst aanmaken is mogelijk
Inclusief kostenoverzicht voor budgetbewaking
Eenvoudig tafelindeling maken
Veel tips voor locaties van je feest
Soms problemen met registreren

Mijn Trouwplanning app is gratis verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Kijktip: benieuwd hoe het leven van een wedding planner eruit ziet? Bekijk deze video van LINDA TV:


Zankyou Gift List – De perfecte bruiloft

(Gratis, Android)

Wanneer iemand je vraagt wat je graag als huwelijkscadeau zou willen, kan dat nogal lastig zijn. Want wat vraag je aan de ene persoon en hoe weet je zeker dat een bepaald cadeau al door iemand anders is besteld? De Zankyou Gift List app helpt je om je bruiloft te organiseren en geeft je nuttige informatie en tips.

Daarbij is het zelfs ook mogelijk om gasten geld te laten storten via de app. De totale waarde van wat gestort is, zet je vervolgens om in geld op je bankrekening. Of je bestelt er direct de producten van die je anders als huwelijkscadeau had willen ontvangen.

huwelijks app zankyou

Ons oordeel over Thank You Gift List (de perfecte bruiloft)

Veel inspiratie voor huwelijkscadeaus
Voorkomt dubbele cadeaus
Geld ontvangen via de app
Soms een beetje traag

Thank You Gift List – De perfecte bruiloft is gratis verkrijgbaar voor Android.

Wedding Happy – Wedding Planner

(Gratis, Android & iOS)

Ben je nog wat onzeker over hoe je je bruiloft precies moet plannen? Anders gezegd: ben je bang om belangrijke zaken te vergeten? Download Wedding Happy en je bent continu georganiseerd, ongeacht het soort bruiloft dat je voor ogen hebt. Stel eenvoudig je trouwdatum is en ontvang een aangepast schema met een takenlijst waar alles op staat dat je voor een bruiloft zou moeten doen en regelen. Ook beheer je je uitgaven via de app en volg je betalingen die je nog moet doen of al hebt afgehandeld. Ontvang automatisch meldingen wanneer een betalingstermijn bijna verloopt, zodat je altijd op tijd betaalt. Kortom, een fijne app om alles rondom je bruiloft en trouwdag in de gaten te houden.

wedding happy wedding planner app

Ons oordeel over Wedding Happy wedding planner

Ideaal als checklist voor je bruiloft
Handig overzicht bewaren in contacten en budget
Helpt je dingen niet te vergeten
Geeft rust in je hoofd
Engelstalig

De Wedding Happy app is gratis verkrijgbaar voor iPhone en Android.

My Wedding Songs – Welke muziek speel jij op je bruiloftsfeest?

(Gratis, Android & iOS)

Op jullie grote dag is het belangrijk dat alles klopt, zoals de locatie, de gastenlijst en de catering. De muziek moet ook in orde zijn. En natuurlijk wil je daar ook je favoriete nummers en de beste bruiloftsmuziek voor hebben. Met My Wedding Songs heb je keuze uit een oneindig aantal nummers en hoef je het werk niet meer zelf te doen. De app bevat namelijk samengestelde afspeellijsten voor elk onderdeel van de bruiloft; voor de ceremonie, de vader-dochterdans, de gekke nummers die jullie aan vroeger doen denken, enzovoort. De app wordt regelmatig bijgewerkt en is daardoor altijd up-to-date.

muziek voor je bruiloft hulp

Ons oordeel over My Wedding Songs

Enorme selectie aan leuke muziek voor bruiloften
Eenvoudig op genre zoeken
Playlist voor je bruiloft maken met jullie favoriete nummers
Ontdek leuke nummers die iedereen leuk vindt tijdens het feest

De trouwen app is gratis verkrijgbaar voor iPhone en Android.